Ongediertebestrijding voor bedrijven

Meer dan 30 jaar ervaring in preventie en bestrijding van vrijwel alle soorten ongedierte

Accuraat Plaagdierenbestrijding. Ongediertebestrijding voor bedrijvenMet het oplossen van problemen van alle soorten ongedierte/plaagdieren bij bedrijven en instellingen heeft Accuraat Plaagdierenbestrijding reeds meer dan 30 jaar ervaring. Plaagdieren of ongedierte kunnen zijn: ratten, muizen en allerlei soorten insecten, zoals wespen, voorraadinsecten, kakkerlakken, papiervisjes, mieren, muggen, rioolvliegjes enz., maar ook vogels, marters en vleermuizen.

Om voor uw bedrijf of instelling de beste oplossing te bieden is een onderzoek ter plaatse noodzakelijk. Als eerste dient vastgesteld te worden met welk plaagdier of ongedierte we te maken hebben. Daarna zal er een onderzoek moeten plaatsvinden om de oorzaak van de plaag op te sporen. Aan de hand van het onderzoek maken wij een stappenplan om het probleem aan te pakken en geven wij u advies om herhaling van de plaag te voorkomen.

Dit stappenplan bevat de volgende onderdelen:

Ook is het mogelijk om voor uw bedrijf of instelling een inspectiecontract met ons af te sluiten, voor het periodiek inspecteren en bestrijden van plaagdieren. U heeft zelf de keus om te bepalen voor welke plaagdieren/ongedierten u een inspectiecontract wenst af te sluiten. De frequentie van de controles zijn afhankelijk van uw bedrijfsituatie. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ons werkgebied is Gemeente Nieuwegein en omgeving, IJsselstein, Utrecht, Houten, Gorinchem, Vianen, Hagestein, Everdingen, Culemborg en Leerdam.

 

Bel voor een afspraak of een offerte naar Accuraat Plaagdierenbestrijding op telefoonnummer 06-24972410.