Ongediertebestrijding voor bedrijven

Meer dan 38 jaar ervaring in preventie en bestrijding van vrijwel alle soorten ongedierte.

Om voor uw bedrijf of instelling de beste oplossing te bieden is een onderzoek ter plaatse noodzakelijk. Als eerste dient vastgesteld te worden met welk plaagdier of ongedierte we te maken hebben. Daarna zal er een onderzoek moeten plaatsvinden om de oorzaak van de plaag op te sporen. Aan de hand van het onderzoek maken wij een stappenplan om het probleem aan te pakken en geven wij u advies om herhaling van de plaag te voorkomen.

Dit stappenplan bevat de volgende onderdelen:

  • Een algemeen advies over de diersoort en de oorzaak van de plaag.
  • Een bestrijdingsadvies over de wijze van bestrijden.
  • Het opstellen van een weringrapport waarin alle bouwkundige gebreken van uw bedrijfspand staan en adviezen hoe deze opgelost kunnen worden om uw pand plaagdierenvrij te houden. Op uw verzoek kan Accuraat deze weringmaatregelen eventueel ook voor u uitvoeren.

Ook is het mogelijk om voor uw bedrijf of instelling een inspectiecontract met ons af te sluiten, voor het periodiek inspecteren en bestrijden van plaagdieren. U heeft zelf de keus om te bepalen voor welke plaagdieren/ongedierten u een inspectiecontract wenst af te sluiten. De frequentie van de controles zijn afhankelijk van uw bedrijfsituatie. U kunt hiervoor een offerte aanvragen.

Ons werkgebied is Gemeente Nieuwegein en omgeving, IJsselstein, Utrecht, Houten, Gorinchem, Vianen, Hagestein, Everdingen, Culemborg en Leerdam.